lördag 9 januari 2010



Mmmm, kunde inte låta bli att lägga in en bild på belöningen efter dagens alla sysslor och en härlig men kall vinterpromenad i solen. Iskall Jägermeister på verandan.

Nu är huset julsäkrat, ordningen återställd och det doftar nystädat igen. Granen utburen. Nyinköpta mattan till vardagsrummet uppackad. Veden huggen och pelletsen inburen. B har tänt kakelugnen i matrummet (-23,2 grader ute, brrr) och satt på lite skön soft jazz. Barnen badar och busar i bakgrunden.

Mysfaktorn är med andra ord ganska hög här hemma just nu :). Ska snart börja med middagen, men jag säger som Alfons Åberg "-Jag ska bara mysa färdigt först...!"

Ha nu en riktigt mysig kväll!
Kram L :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej vännen! Vad härligt det låter att få städa bort julen... hur otroligt mysigt det än är att få plocka fram alla tomtar, så rent och skönt det blir när de återigen ligger i sina lådor i väntan på nästa december!!! Ska försöka börja lite smått på onsdag, stora stöket blir på lördag! Bäst att passa på när lilleman inte är hemma... Kanske det istället för en jägermeister blir julens sista glögg här på väster?? Kramar