lördag 9 januari 2010



Idag ska julen ut!

Granen har varit helt underbar i år, och trots att den snart hart tappat varenda barr är den faktiskt fortfarande fin (!) men nu känner vi att vi "julat" färdigt för den här gången. Så nu får alla tomtar och pynt flytta ner i källaren tills nästa jul. Inser efter en titt i fönstren att jag nog måste åka en sväng till någon blomsterhandel också, annars blir det nog lite tomt efter alla ihoptorkade julblommor... Ska bli skönt, här ska städas! In med det nya och fräscha!

Har glömt att visa vilket fint pepparkakshus B och barnen gjorde, så här kommer bilder på det. I år fick villa Ingeborg vara förebild!

På måndag börjar den riktiga vardagen igen. Ja, jag har ju redan "fuskat" och jobbat några dagar, men då börjar det på riktigt liksom. Med skola och aktiviteter. Fast jag tror vi är ganska redo och laddade för våren. Och det märks ju redan att det blir lite ljusare för varje dag nu. Härligt!

Nej, nu ska jag sätta igång och plundra granen!
Hoppas du får en fin helg!
Kram L :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Du är lika underbart entusiastisk för allt, även jobb och måndagar - beundransvärt! Men måndag blir nog i alla fall lite kul... ;-)

Kram! TW