tisdag 11 maj 2010




Äntligen klart! Eller nästan klart i alla fall... Måste bara bestämma oss för vilken sorts belysning vi vill ha och be en elektriker fixa lite el. (Det är den gamla sladden som hänger framför fönstret) Kanske det kommer upp lite fler hyllor och krokar också så småningom, men så här blev det! Helt otroligt vad man kan göra med ett rum. Att det kan bli så olika karaktär. Klicka här så får du se hur det såg ut innan... Fler bilder kommer.

Ska bli skönt att kunna flytta in i skafferiet igen. Fast nu blir det bara fina glasburkar och korgar som kommer in där... ;) Å! Jag blir så glad att vi lyckades få till det precis så som vi ville ha det!

Å så en liten gåta; Vad händer om man tappar sin gympaväska med handuk och schampoo mm i stengolvet på skolan och sedan stoppar in handduken som är indränkt i en hel flaska schampoo eftersom den såklart gick sönder i tvättmaskinen?
Rätt svar! När man öppnar luckan på tvättmaskinen möts man av en kompakt vägg av lödder...! Bara att stänga luckan och köra maskinen en gång till :)

Kramiga skafferihälsningar från Villa Ingeborg!
/ L :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Fint! Väntar bara på lite fina burkar och specerier? Härligt att få börja ställa in saker där!