fredag 12 juni 2009

Skolavslutning. Och visst rann tårarna när den blomstertid kom. Som alltid... fast den här gången var det inte bara tårar som rann utför kinderna - det var även regnet som strilade ner. Nej, öste ner. Stackars alla barn som hade klätt sig fina i sina nya skjortor och sommarklänningar. Efter två och en halv timme ute i regn och storm var de så kalla och blöta så rektorn till och med kortade ner talet för att alla skulle få komma hem och värma sig. Barnen stoppade vi ner i ett varmt bad så fort vi kom hem. Jag tycker synd om alla som tog studenten idag. Det är ju en så speciell dag som helt klart gör sig bättre i sol.

Fast vi har haft det bra ändå idag. Ikväll har vi varit på restaurang med barnen. Det är ju så mysigt! På hemvägen skulle vi handla lite frukost, men vi råkade passera skivavdelningen på vägen till kassan. Så nu sitter jag här och njuter av en cappuccino och Barry Whites bästa...! :) Länge leve 70-talet!

Ha en skön kväll och grattis till alla som slutat skolan, tagit studenten eller på annat sätt avslutat ett kapitel i livet idag!
Kram L :)

Inga kommentarer: