lördag 20 februari 2010


Insnöade!
Har aldrig tidigare varit med om att bli insnöad på riktigt. Kan inte låta bli att tycka att det är helt ok och till och med ganska spännade... B var ute och mätte upp snödjupet till 85 cm! Jag har alltid gillat snö, är barnsligt förtjust när det snöar och då gärna i stora mängder. Så det är häftigt att se hur det vräker ner utanför fönstren. Bara måste ut en stund sedan och känna på hur det är.

Ser fram emot en riktigt mysig familjehemmadag i lugnt tempo med lite pyssel och mycket mys! Ja, lite snöskottning lär det nog bli så småningom och tvättrummet svämmar visst över av tvätt, kanske lite slipande i skafferiet också... Så vi får väl se hur lugnt det blir. Målbilden är i alla fall god mat, melodifestivalen och OS i kväll :).

Hur mycket snö har du? Gillar du också snö? Lämna gärna en kommentar!
Snöiga kramar från L :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mer eller mindre insnöad här med men jag håller med dig, hur mysigt som helst:)
I alla fall när man får vara inne och slipper ge sig ut på vägarna, och JA, jag älskar också snö!

Blir bokläsning i soffan här och sedan Melodifestival och OS.

Ha en mysig helg så ses vi nästa vecka igen...om ni inte är insnöade vill säga;)

Kram Madeleine

Anonym sa...

Ha-ha, snö är inte alls bra när man ska transportera sig tillbaka hem från sportlovssemester. Vi anlände hem 08.10 på måndag morgon, sådär 12 timmar försenade.

Men förutom det så är det bra! Snödjupet här i Gbg är nog något under 85 cm, kanske 50. Spårvagnarna går ibland och gärna i klump. D.v.s. 3-4 stycken på rad och så ingen på en timme eller så. Jag fick ta fötterna hem från jobbet igår, men det gick ju det med.

Kram! TW