söndag 20 december 2009




I år var T, 10 år med och som hon sa; designade julgranen. Det skulle bara vara vitt och silver! Mamman och pappan bara nickade och höll med, gärna för oss... :)

Hon till och med valde ut granen. En jättefin, tät och tjusig gran! Synd bara att den redan har börjat barra alldeles förskräckligt. Undrar om det kommer finnas något barr kvar överhuvudtaget till julafton?! Men, men, allting jämnar ju ut sig, förra julen fick vi tag i en gran som inte släppte ett enda barr och som var grön långt in på vårkanten. Trots att den blev utslängd och ingen brydde sig om den. Det dröjer nog många år tills vi får tag i en sådan sympatisk gran igen.

Nu är det inte många dagar kvar. Lätt att säga, men jag menar det; stressa inte i onödan, stanna upp och försök njuta också!
Julkramar L :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej vännen! Vilken fin gran T klätt! Det syns att anlagen för design gått i arv från er båda! Jag önskar Dig och familjen en jätte God Jul och ett riktigt Gott Nytt År och hoppas att vi kan ta vår lunch under början av 2010!:o) Kramar i massor från C