tisdag 21 april 2009

Trädgårdsdax

Nu var det längesedan jag skrev något. Kan bero på att det är väldigt mycket vardag just nu. Så här års när den härliga våren tittar fram är det mycket som ska fixas, både inne och ute så det blir inte så mycket tid över.

Igår hade vi en god vän här som kan det här med blommor och växter på sina fem fingrar. Hon tittade på vår trädgård och tipsade lite om vad vi kan göra och tänka på. Hon kom med jättebra och inspirerande tips, så nu är det bara att sätta igång.

Redan i söndags fick vi ett ryck och gjorde en rabatt i en grässlänt bakom huset där vi tänkte odla örter i sommar. Det var inte riktigt det vi hade tänkt att vi skulle ägna söndagen åt, men kul var det! Och fint blev det. Bilder kommer. Vi passade också på att tömma ut jord från den alldeles för stora komposten för att jämna till en nedsäkning i gräsmattan där vi sådde nytt gräs.

/Kram L :)

1 kommentar:

Aratorps Lena sa...

Hej! Vad glad jag blev över att hitta dig och tack för att du är med i min tävling! Vilken fin blogg du har! Jag kunde inte sluta läsa, härliga bilder också! Vi hörs igan! Kram Lena