söndag 5 april 2009

Rapport från discokalaset

Har inte hunnit avlägga min utlovade rapport om hur det var i fredags kväll än. Det har ju varit så skönt ute! Vi har väckt trädgården ur sin dvala, planterat penséer, kliat gräsmattan vid rötterna och fixat rabatter och bärbuskar. Det har varit så skönt att få vara ute i friska luften och att äntligen få fräscha upp i trädgården efter vintern. Det hettar härligt i kinderna och armarna och ryggen känner av alla ovana rörelser. Och det är ju precis så det ska vara. Vilken helg!

Och helgen började ju bra också med dotterns discokalas i fredags kväll. Det var jättekul! Det är ett glatt gäng tjejer i klassen. Tjejerna börjar ju bli så stora nu så att de sköter sig ganska så bra på egen hand. Vi assisterade med dansstop och schlagerfrågesport. Presentöppning och dansen skötte de alldeles utmärkt själva. Det åts pizza, chips och godis för fulla muggar och till sist även tårta, men då började en del se lite bleka ut om nosen så det var nog tur att kalaset slutade där och då.
En lycklig dotter somnade sedan ganska snart ovaggad i soffan medan vi pustade ut med ett glas rött och en mysmiddag på tu man hand.

Har även haft en murare här för att kika på ett kul projekt som vi har på gång, men det återkommer jag till!

Passa på att njuta av våren, nu är den här!
Kram L :)

Inga kommentarer: