söndag 1 maj 2011





Tro´t eller ej, men nu är vi klara med rummet på övervåningen!!! Det har tagit sin tid, men nu är det äntligen färdigt! Först saknades hyllorna på IKEA och sedan efter många om och men när vi väl inhandlat dem och de låg på golvet och bara ropade på oss att sätta upp dem - då blev det fint väder så då ropade trädgården på oss också...! Men nu är det klart! :)


Lite smådetaljer saknas förstås fortfarande, helt färdig blir man blir ju aldrig... ;)


Vi har fått vårt mysrum med möjlighet att sitta och läsa och slappa eller vintertid bara sitta och mysa framför kaminen.Vi var en liten sväng till IKEA idag för att komplettera med det sista fixet. Som alltid när man är där så blir det ju gärna lite mer inhandlat än vad man tänkt sig från början... så det var lite lätt rörigt när vi gick därifrån. Efter att tagit död på ytterligare ett dåligt samvte - vi köpte cyklar till barnen, borde gjort det för längesedan - och väl hemkomna upptäckte vi till vår förskräckelse att en av kassarna från IKEA saknades! B hade glömt den kvar vid kassan efter att ha packat i hälften av allt det hade handlat i den. Klantigt, ja. Men sånt händer. Och jag borde ju också märkt att den saknades. Han åkte i ilfart tillbaks och som tur var fanns den kvar!!! :)


Det blev en valborg i flitens tecken, vi som skulle ta det lite lugnt... Men oj vad skönt det känns nu! :) Redo för ny vecka och nya äventyr!


kram L :)

Inga kommentarer: